A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нетішинська гімназія "Енергія" Нетішинської міської ради Шепетівського району Хмельницької області
Нетішинська гімназія "Енергія"

З 29 листопада по 3 грудня проводився загальноукраїнський Тиждень доброчесності.

Дата: 03.12.2021 11:26
Кількість переглядів: 193

З 29 листопада по 3 грудня проводився загальноукраїнський Тиждень доброчесності.

Шлях до розбудови доброчесного та успішного суспільства починається з дитинства. Важливо навчати дітей принципів антикорупції змалечку .

Головна мета тижня – ознайомити учнівство з поняттям “доброчесність“, надати базові знання про корупцію та її негативні наслідки; створити умови, за яких діти зможуть поставити, в першу чергу, собі запитання, які вони ніколи раніше не ставили та не думали про них.

  • Для чого бути доброчесним?
  • Як це бути доброчесним?
  • Як варто вчинити в тій чи іншій ситуації, коли рішення не є очевидним? 

      Формування цінностей у дітей починається зі школи, однак небагато учнів знають, що таке корупція, усвідомлюють її наслідки та інтегрованість у різні сфери суспільного життя. Діти рідко стикаються з цією темою, а вона складна і потребує комплексного підходу. Ще менше з учнями говорять про доброчесність – як протиставлення корупції. Пов’язано це із тим, що, на перший погляд, поняття доброчесності є абстрактним, тому говорити про неї може бути складно чи некомфортно. Тому Тиждень доброчесності – це перше занурення школярів у цю тематику, яке допомагає сформувати базове, необхідне відповідно до їхнього віку, розуміння.     

        Протягом цих днів були проведені тематичні уроки, ігри, де діти ознайомилися із базовими знаннями про корупцію. Такі заходи допомагли школярам поглибити знання з цієї теми і зрозуміти, що це таке — бути доброчесним.

      Матеріали і методичні рекомендації допомогли вчителям у підготовці проведенні тижня доброчесності для     https://bit.ly/3wZqXc4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень