A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Нетішинська гімназія "Енергія" Нетішинської міської ради Шепетівського району Хмельницької області
Нетішинська гімназія "Енергія"

1 вересня в Нетішинському ліцеї № 4  пройшло свято Першого дзвоника!

Дата: 05.09.2022 14:31
Кількість переглядів: 141

                        

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

1 вересня в Нетішинському ліцеї № 4  пройшло свято Першого дзвоника!

Майже 124  учнів нашої школи вперше сядуть за парти, а для  учнів 11-х класів, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.

Директор школи Зоя МАШУК привітала всіх з чудовим святом 1 Вересня – Дня  Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали  життя – юних, світлих, квітучих. Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав  хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учнів 11-Б класу та учениці 1-А.

                   

А також до наших першокласників завітав представник Державної служби України з надзвичайних ситуацій та ознайомила цікавим кінофільмом як діяти та порядок дій під час повітряної тривоги!

На урочистому зібранні  звучали привітання на адресу учнів і викладачів, всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми!

 

Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень